Resurs Bank forbrukslån

De fleste har i dag et eller to kredittkort og disse blir ofte brukt flittig til handel på nettet, shopping på kjøpesentre og selvsagt på ferieturer. Derfor er det heller ikke noe uvanlig i at flere plutselig får problemer med å betale regningen når den kommer. For med et kredittkort i lommen er det veldig enkelt å bruke flere penger enn det som var planen. Og så lenge en betaler inn minstebeløpet, så er det jo ikke så farlig. Men, det er dessverre her at det ofte går galt. For når regningen ikke betales til tiden, så begynner rentene å løpe på og når renten er på mellom 25 og 30% går det fort oppover. Har du kanskje brukt kr 70 000 totalt på dine kredittkort, så blir det faktisk en utgift på kr 1500 hver måned. Betaler du inn minstebeløpet, så vil gjelden øke for hver måned og da kommer problemene.

Det kan derfor lønne seg å refinansiere kredittkortgjelden og det kan Resurs Bank hjelpe deg med. Hos Resurs Bank kan du søke om forbrukslån på inntil kr 300 000. Lånet kan brukes til stort sett alt. Så uansett om du ønsker deg nye møbler, nytt kjøkken eller å bli kvitt den dyre kredittkortgjelden, så kan dette gjøres med et forbrukslån.  Du trenger ikke å stille sikkerhet for lånet og det er ingen som spør deg om hva pengene skal brukes til.

Kostnader som følger med et lån fra Resurs Bank

Det er helt sikkert en del penger å spare ved å betale ut kredittkortene ved hjelp av et forbrukslån. Renten vil være lavere og du kan betale lånet tilbake over en lengre periode. Hos Resurs Bank kan du nedbetale et lån på 12 år, men du kan selvfølgelig også velge en raskere nedbetaling. Om du bruker lånekalkulatoren på nettsiden til Resurs Bank, vil du få et overblikk over hvor mye du må betale hver måned. Renten hos Resurs Bank ligger på mellom 8,88% og 21,95%. Renten er individuell, men de fleste betaler rundt 16% i snitt. Ved siden av renten må du betale et etableringsgebyr for opprettelse av lånet. Dette avhenger litt av lånebeløpet, men gebyret er på maksimalt kr 950 og det månedlige termingebyr er på kr 40.

Mer info:

https://no.wikipedia.org/wiki/Resurs_Bank